Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Solentro

NÄIN TEET KIRJAN          KIRJAKOOT         KIRJATYYPIT         TOIMITUSAIKA         YHTEYSTIEDOT

VUODEN KIRJA!

Kesä on tulossa, lukukauden viimeiset tehtävät palautetaan opettajalle ja uusi ajanjakso voi alkaa. Vaali viime vuosien kullanarvoisia hetkiä Solentron avulla!

Voit luoda vuosikirjan yhdessä luokkatovereidesi kanssa valmistumisesi kunniaksi. Käytä sähköpostipohjaista kutsupalveluamme tehdäksesi puuhasta mahdollisimman yksinkertaista.

 
TEE VUOSIKIRJA
 
 

KUUKAUDEN VINKKI

LUO OMA MALLISI

Haluatko lisätä tekstiä kuvan yläpuolelle? Tämä on tapa tehdä se.

Luo oma mallisi, jotta asettelusta tulee juuri sellainen kuin sinä haluat. Voit rakentaa mallisi jo olemassa olevasta mallista tai luoda aivan oman mallisi alusta lähtien.

 

@josiehlaxton

#SOLENTROSTORY

“Otan todella paljon valokuvia lapsista, mutta kaikilla kuvillani on tapana jäädä tallennetuiksi puhelimeeni ja kehitän niitä harvoin fyysisiksi kuviksi. Lapset muuttuvat niin paljon kehittyessään pienistä vastasyntyneistä taaperoiksi. Aika kuluu niin uskomattoman nopeasti, että tuskin voi muistaa heidän olleen niin pikkuruisia. Olen iloinen siitä, että olen saanut koota tämän valokuvakirjan Solentrolla

Minulla on vihdoin jotakin, josta voin katsella aikaa taaksepäin, vaikka se saakin oloni aivan liian haikeaksi!

 
Trustpilot
Trustpilot
Trustpilot
 
Toimitusajat

Toimitusajat:
(yleensä) 1-2 viikon

Puoleen hintaan

Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta*

Referral

Saa ILMAINEN kirja: Kutsu ystävä**

 
Hampus Schildfat

Hampus Schildfat
Perustajat

Tobias Schildfat

Tobias Schildfat
Perustajat

Terveiset koko Solentrolta 💛

SEURAA MEITÄ

FacebookInstagramYouTube
 

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirjavuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani 
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

 

* Puoleen hintaan! Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta, saat kaikki ensimmäisen kirjan lisänä samassa tilauksessa olevat kopiot puoleen hintaan.! (Huom. Alennus ei koske taskukirjoja, sillä niissä paljousalennus on jo laskettu mukaan useamman kirjan tilaukseen.). Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.

** Kerro ystävällesi ja heti, kun joku heistä käyttää lahjakuponkiasi, saat kirjan tai valokuvakirjan ilmaiseksi! Sinulle myönnetyn alennuksen arvo on 39.90 eur. Alennus on voimassa ainoastaan silloin, kun tilaat kirjoja tililtäsi, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Toimitus- ja käsittelykulut eivät sisälly hintaan. Hintaesimerkki: Maxi kovakantinen, 28 sivua, normaalihinta 39.90 eur. Alennuksesi koskee 39.90 eur arvoa ensimmäisestä kirjasta eikä sinun tarvitse tilata enempää kuin yksi kirja. Voit halutessasi lisästä sivuja, vaihtaa kirjakokoa tai tilata lisää kirjoja, jolloin maksat vain hintaeron. Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.