Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Solentro

NÄIN TEET KIRJAN          KIRJAKOOT         KIRJATYYPIT         TOIMITUSAIKA         YHTEYSTIEDOT

VALOKUVAKIRJAT
KIRJAHYLLYYSI

Anna valokuvakirjojesi tulla osaksi sisustussuunnitteluasi – kaikkien nautittavaksi. Tässä kolme syytä, miksi sinun tulisi uudistaa sisustustasi käyttämällä omia valokuvakirjojasi:

Laita kanteen upein valokuvasi ja valokuvakirjasi itsessään näyttää kauniilta maalaukselta!

Koe lomasi uudestaan ja uudestaan pitämällä valokuvakirjat helposti saatavilla!
Lapset arvostavat valokuvien katselemista muistellakseen kaikkia kokemiaan hauskoja hetkiä – anna lasten tutustua valokuvakirjoihin omin päin!

 

KUUKAUDEN VINKKI

TEE KIRJA KÄYTTÄMÄLLÄ PDF-TIEDOSTOASI

Ovatko sivusi jo kerättyinä PDF-tiedostoon? Käytä PDF-tiedostoasi tehdäksesi kirjan kirjanluontipalvelussamme. Näin teet sen:

Voit tehdä sekä kannesta että sisällöstä omanlaisesi. Pidä mielessä, että järjestelmämme on suunniteltu vastaanottamaan kuvia JPEG-tiedostoina. Minimiresoluutio on 300 dpi, mutta mitä suurempi resoluutio, sen parempi. PDF-tiedostojen muuttaminen JPEG-tiedostoiksi onnistuu esim. täällä: https://www.freepdfconvert.com/pdf-to-jpg. Lataa ohjelmaan haluamasi PDF-tiedosto, valitse ”Convert entire pages”, ja napauta sitten ”Choose option”. Ohjelma muuttaa kaikki sivut erillisiksi JPEG-kuviksi, jotka voit tallentaa tietokoneelle joko zip-tiedostona tai täysikokoisena tiedostona.

Luo oma kirja valitsemassasi muokkausohjelmassa ja tallenna jokainen sivu korkearesoluutioisena JPEG:nä (näet sivujemme mittasuhteet kirjauduttuasi sisään - vie osoitin sivun eri osien päälle, jolloin näkyviin tulee tietoa sivun käyttötarkoituksesta sekä kyseisen alueen ja/tai sivun tarkat mitat). Kirjaudu Solentroon, lataa sivusi järjestelmäämme ja valitse ”Oma tausta” tai ”Sivumallit”. Raahaa haluamasi kuva OMISTA KUVISTA esillä olevalle alueelle tai koko sivun kattavalle alueelle. Näin saat kirjastasi toiveidesi mukaisen. Lyhyesti: lataa materiaali järjestelmäämme kuva kuvalta ja raahaa ne sitten kullekin sivulle erikseen.

 

@mumtoeleysa

#SOLENTROSTORY

“Rakastan valokuvien ottamista ja niiden laittamista albumeihin voidakseni palata uudelleen muistoihin. Tästä syystä mahdollisuus oman Solentro-valokuvakirjan tekemiseen on ollut fantastista!

Päätin laittaa valokuvakirjaan kaikki valokuvat Eleysan ensimmäisestä syntymäpäivästä, mukaan luettuna hänen valokuvauksensa ja juhlat. Rakastan sitä, että valokuvien järjesteleminen ja oman Solentro-valokuvakirjan tekeminen oli niin helppoa

 
Trustpilot
Trustpilot
Trustpilot
 
Toimitusajat

Toimitusajat:
(yleensä) 1-2 viikon

Puoleen hintaan

Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta*

Referral

Saa ILMAINEN kirja: Kutsu ystävä**

 
Hampus Schildfat

Hampus Schildfat
Perustajat

Tobias Schildfat

Tobias Schildfat
Perustajat

Terveiset koko Solentrolta 💛

SEURAA MEITÄ

FacebookInstagramYouTube
 

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirjavuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani 
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

 

* Puoleen hintaan! Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta, saat kaikki ensimmäisen kirjan lisänä samassa tilauksessa olevat kopiot puoleen hintaan.! (Huom. Alennus ei koske taskukirjoja, sillä niissä paljousalennus on jo laskettu mukaan useamman kirjan tilaukseen.). Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.

** Kerro ystävällesi ja heti, kun joku heistä käyttää lahjakuponkiasi, saat kirjan tai valokuvakirjan ilmaiseksi! Sinulle myönnetyn alennuksen arvo on 39.90 eur. Alennus on voimassa ainoastaan silloin, kun tilaat kirjoja tililtäsi, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Toimitus- ja käsittelykulut eivät sisälly hintaan. Hintaesimerkki: Maxi kovakantinen, 28 sivua, normaalihinta 39.90 eur. Alennuksesi koskee 39.90 eur arvoa ensimmäisestä kirjasta eikä sinun tarvitse tilata enempää kuin yksi kirja. Voit halutessasi lisästä sivuja, vaihtaa kirjakokoa tai tilata lisää kirjoja, jolloin maksat vain hintaeron. Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.