Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Solentro

NÄIN TEET KIRJAN          KIRJAKOOT         KIRJATYYPIT         TOIMITUSAIKA         YHTEYSTIEDOT

Pakko saada: Kesäkirja

Kesä on viimeinkin täällä! Oletko kaivannut suosikkikesäpaikkaasi tai harrastuksia, joita voit tehdä vain kesän aikana? Unelmoi kirkkaasti ja isosti. Tallenna kesähetket ja tulosta ne kaikki kauniiksi kirjaksi, josta voit nauttia koko loppuelämäsi.

Mitä odotat? Ota kesästäsi kaikki irti.

 
LUO KESÄKIRJASI NYT
 
 

KUUKAUDEN VINKKI

PERSONOIDUT TAUSTAT

Käytä valokuviasi taustakuvana koko aukeamalla tai yhdellä sivulla. Lataa haluamasi taustakuva, siirry kohtaan ’Mukautettu tausta’ ja vedä ja pudota sitten kuva valitulle sivulle tai aukeamalle.

Sitten voit käyttää valmiita mallejamme lisätäksesi muita kuvia ja tekstiä sen päälle ja mukauttaa kirjaasi haluamallasi tavalla.

 

@adaelizabethrose

#SOLENTROSTORY

“Aika kuluu ja  me muutumme, mutta muistot... ne kestävät ikuisesti.

Tämä Solentron valokuvakirja on todella kaunis ja siinä on kaikki valokuvamme Adasta hänen syntymästään aina 18 kuukauden ikään asti! Kirja oli erittäin helppo tehdä ja kuvanlaatu on hämmästyttävä! Kiitos Solentro siitä, että autoitte meitä luomaan tämän kauniin muistokirjan Adan elämän ensimmäisestä puolestatoista vuodesta.

 

❗HUOMAA

Uusi maksupalveludirektiivi, PSD 2 (Payment Services Directive 2), voi muuttaa maksujesi käsittelyä verkossa. Voit joutua käyttämään erillistä sovellusta maksun suorittamiseen, mikä saattaa viivästyttää siirtoa. Tämä ei kuitenkaan ole meidän hallinnassamme, koska se liittyy korttisi myöntäjään ja/tai pankkiisi.

 
Trustpilot
Trustpilot
Trustpilot
 
Toimitusajat

Toimitusajat:
(yleensä) 1-2 viikon

Puoleen hintaan

Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta*

Referral

Saa ILMAINEN kirja: Kutsu ystävä**

 
Hampus Schildfat

Hampus Schildfat
Perustajat

Tobias Schildfat

Tobias Schildfat
Perustajat

Terveiset koko Solentrolta 💛

SEURAA MEITÄ

FacebookInstagramYouTube
 

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirjavuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani 
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

 

* Puoleen hintaan! Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta, saat kaikki ensimmäisen kirjan lisänä samassa tilauksessa olevat kopiot puoleen hintaan.! (Huom. Alennus ei koske taskukirjoja, sillä niissä paljousalennus on jo laskettu mukaan useamman kirjan tilaukseen.). Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.

** Kerro ystävällesi ja heti, kun joku heistä käyttää lahjakuponkiasi, saat kirjan tai valokuvakirjan ilmaiseksi! Sinulle myönnetyn alennuksen arvo on 39.90 eur. Alennus on voimassa ainoastaan silloin, kun tilaat kirjoja tililtäsi, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Toimitus- ja käsittelykulut eivät sisälly hintaan. Hintaesimerkki: Maxi kovakantinen, 28 sivua, normaalihinta 39.90 eur. Alennuksesi koskee 39.90 eur arvoa ensimmäisestä kirjasta eikä sinun tarvitse tilata enempää kuin yksi kirja. Voit halutessasi lisästä sivuja, vaihtaa kirjakokoa tai tilata lisää kirjoja, jolloin maksat vain hintaeron. Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.