Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Solentro

NÄIN TEET KIRJAN          KIRJAKOOT         KIRJATYYPIT         TOIMITUSAIKA         YHTEYSTIEDOT

#solentrostory - ikuisesti kestäviä muistoja

Inspiroikaa toisianne ja luokaa kauniita kirjoja ja valokuvakirjoja muistojen säilyttämiseksi. Käytä hastagia #solentrostory esitelläksesi luovuuttasi, inspiroidaksesi muita ja saadaksesi inspiraatiota seuraavaa kirjaasi varten.

Luovuutesi tekee meihin todella vaikutuksen, jatka samaan malliin!

#solentrostory


Ensimmäinen vuoteni -kirja
muistoja ensimmäiseltä vuodelta


Lomakirja
kuvia lomaltasi


Keittokirja
parhaat reseptisi


Hääkirja
kaikki erityiset hetket


Perhealbumi
valokuvia perheestäsi ja sukulaisistasi


Lasten opetuskirja
oppimista hauskalla tavalla

 
TEE OMA KIRJA
 
 

KUUKAUDEN VINKKI

KÄYTÄ VIDEOITA KIRJASSASI

Onko se edes mahdollista? Kyllä on!

1. Luo QR-koodi (esimerkiksi sivustolla http://goqr.me/)
2. Lataa se kuvana
3. Lisää se kirjaasi Solentrolla

QR-koodin avulla voit käyttää älypuhelinta tehdäksesi näkymästä interaktiivisemman. Esimerkki: olet tehnyt hääkirjan ja haluat jakaa videon häistä. Olen ladannut videon esimerkiksi YouTubeen.

QR-koodi linkitetään videoosi ja katsojien älypuhelinten avulla he voivat yhdellä painikkeen painalluksella katsoa videon suoraan puhelimissaan!

 

@baby_olivers_journey

#SOLENTROSTORY

“Kallisarvoiset hetket aina tallessa.

Olen vakaasti sitä mieltä, että elämän joka hetkestä tulee ottaa PALJON valokuvia, ja teen niin aina erityistilaisuuden tullen. Menetin isäni ollessasi 21-vuotias ja minulla on kirjaimellisesti vain kaksi kuvaa, jossa me olemme yhdessä. Siihen aikaan meillä ei ollut sosiaalista mediaa eikä älypuhelimia, kuten nykyään. Nyt minulla on siis jäljellä hänestä vain omat muistoni.

Kirjan tekemisen Solentron avulla oli todella jännittävää! Kokosin kirjaimellisesti kaikki kuvat Oliverin elämän 9 ensimmäisestä kuukaudesta yhdeksi kirjaksi, jossa ne säilyvät aina tallessa!

Näiden kirjojen laatu on todella upea! Sain kovakantisen kirjan se on todella päivityksen arvoinen! Ja valokuvien laatu on huikea! En malta odottaa, että pääsen näyttämään tämän Oliverillle, kun hän on vanhempi.

 
Trustpilot
Trustpilot
Trustpilot
 
Toimitusajat

Toimitusajat:
(yleensä) 1-2 viikon

Puoleen hintaan

Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta*

Referral

Saa ILMAINEN kirja: Kutsu ystävä**

 
Hampus Schildfat

Hampus Schildfat
Perustajat

Tobias Schildfat

Tobias Schildfat
Perustajat

Terveiset koko Solentrolta 💛

SEURAA MEITÄ

FacebookInstagramYouTube
 

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirjavuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani 
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

 

* Puoleen hintaan! Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta, saat kaikki ensimmäisen kirjan lisänä samassa tilauksessa olevat kopiot puoleen hintaan.! (Huom. Alennus ei koske taskukirjoja, sillä niissä paljousalennus on jo laskettu mukaan useamman kirjan tilaukseen.). Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.

** Kerro ystävällesi ja heti, kun joku heistä käyttää lahjakuponkiasi, saat kirjan tai valokuvakirjan ilmaiseksi! Sinulle myönnetyn alennuksen arvo on 39.90 eur. Alennus on voimassa ainoastaan silloin, kun tilaat kirjoja tililtäsi, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Toimitus- ja käsittelykulut eivät sisälly hintaan. Hintaesimerkki: Maxi kovakantinen, 28 sivua, normaalihinta 39.90 eur. Alennuksesi koskee 39.90 eur arvoa ensimmäisestä kirjasta eikä sinun tarvitse tilata enempää kuin yksi kirja. Voit halutessasi lisästä sivuja, vaihtaa kirjakokoa tai tilata lisää kirjoja, jolloin maksat vain hintaeron. Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.