Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Solentro

NÄIN TEET KIRJAN          KIRJAKOOT         KIRJATYYPIT         TOIMITUSAIKA         YHTEYSTIEDOT

Inspiroi ystäviäsi ja nauti kirjoista ilmaiseksi!

USEITA YSTÄVIÄ = USEITA ILMAISIA KIRJOJA

Hyvä asiakas,

Kerro ystävillesi Solentrosta. Saat ilmaisen kirjan* jokaista ystävää kohti, jolle kerrot meistä


Näin se toimii

1. Käytä linkkiämme "Kerro ystävälle" ja kutsu heidät tekemään kirja Solentrolla
2. Heti, kun ystäväsi on tilannut kirjan, sinä saat kirjan ilmaiseksi*

ANNA LAHJAKSI & SAA

 
KUTSU YSTÄVÄSI MUKAAN
 

* Sinulle myönnetyn alennuksen arvo on 40.90 eur. Alennus on voimassa ainoastaan silloin, kun tilaat kirjoja tililtäsi, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Toimitus- ja käsittelykulut eivät sisälly hintaan. Hintaesimerkki: Maxi kovakantinen, 28 sivua, normaalihinta 40.90 eur. Alennuksesi koskee 40.90 eur arvoa ensimmäisestä kirjasta eikä sinun tarvitse tilata enempää kuin yksi kirja. Voit halutessasi lisästä sivuja, vaihtaa kirjakokoa tai tilata lisää kirjoja, jolloin maksat vain hintaeron.

 

KUUKAUDEN VINKKI

KORISTELE KIRJASI

Tee kirjastasi juuri sellainen kuin haluat. Koristele kirjasi taustakuvilla, kehyksillä, sydämillä ja paljolla muulla. Miten se onnistuu?

1. Mene ilmaisia arkistokuvia tarjoavalle verkkosivulle, esimerkiksi www.pixabay.com
2. Kirjoita hakuun mitä etsit ja lataa kuva tietokoneellesi.
3. Lataa kuva (JPEG, vähintään 300dpi) kirjatilillesi ja raahaa/pudota se haluamaasi kohtaan kirjassasi.

Vinkki: Jos haluat kehyksen tai taustakuvan, lataa kuva ja mene kohtaan "Mukautettu tausta", raahaa/pudota kuva kirjasi sivulle. Sen jälkeen voit lisätä samalle sivulle mallin lisätäksesi tekstiä ja valokuvia kuvan päälle.

 

@hayley_20793

#SOLENTROSTORY

“Sinun kasvusi seuraaminen on suurin iloni.

Teimme tämän kauniin valokuvakirjan Solentrolla, juuri ajoissa Freddien ensimmäistä syntymäpäivää varten. Minulla on puhelimessani tuhansia kuvia. On kuitenkin todella erityistä nähdä niiden kaikkien heräävän eloon tässä kauniissa kirjassa!

Kirja on uskomattoman laadukas ja täysin muokattavissa oman maun mukaan. Prosessi on todella helppo ja lähetys on supernopea.

 
Trustpilot
Trustpilot
Trustpilot
 
Toimitusajat

Toimitusajat:
(yleensä) 1-2 viikon

Puoleen hintaan

Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta*

Referral

Saa ILMAINEN kirja: Kutsu ystävä**

 
Hampus Schildfat

Hampus Schildfat
Perustajat

Tobias Schildfat

Tobias Schildfat
Perustajat

Terveiset koko Solentrolta 💛

SEURAA MEITÄ

FacebookInstagramYouTube
 

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasivalokuvakirjavalokuva-albumihääkirjatutkintokirjavuosikirjakastekirjamuistokirjablogikirjaläksiäiskirjaensimmäinen kirjani 
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

 

* Puoleen hintaan! Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta, saat kaikki ensimmäisen kirjan lisänä samassa tilauksessa olevat kopiot puoleen hintaan.! (Huom. Alennus ei koske taskukirjoja, sillä niissä paljousalennus on jo laskettu mukaan useamman kirjan tilaukseen.). Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.

** Kerro ystävällesi ja heti, kun joku heistä käyttää lahjakuponkiasi, saat kirjan tai valokuvakirjan ilmaiseksi! Sinulle myönnetyn alennuksen arvo on 39.90 eur. Alennus on voimassa ainoastaan silloin, kun tilaat kirjoja tililtäsi, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Toimitus- ja käsittelykulut eivät sisälly hintaan. Hintaesimerkki: Maxi kovakantinen, 28 sivua, normaalihinta 39.90 eur. Alennuksesi koskee 39.90 eur arvoa ensimmäisestä kirjasta eikä sinun tarvitse tilata enempää kuin yksi kirja. Voit halutessasi lisästä sivuja, vaihtaa kirjakokoa tai tilata lisää kirjoja, jolloin maksat vain hintaeron. Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.