Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Solentro

N√ĄIN TEET KIRJAN¬† ¬† ¬† ¬† ¬† KIRJAKOOT¬† ¬† ¬† ¬† ¬†KIRJATYYPIT¬† ¬† ¬† ¬† ¬†TOIMITUSAIKA¬† ¬† ¬† ¬† ¬†YHTEYSTIEDOT

HAUSKAA
HALLOWEENIA!

Valmistaudu halloweeniin - kumman valitset... karkin vai kepposen?

Meiltä Solentrolta löytyy vain karkkia, joten hemmottele itseäsi uudella kirjaprojektilla. Mikä se tällä kertaa olisi? Meillä on valittavaksi useita eri kirjakokoja ja kirjatyyppejä, joten ensimmäinen askeleesi on valita niistä juuri sinulle sopiva!

VALITSE KIRJAN KOKO
VALITSE KIRJAN TYYPPI

Puoleen hintaan! 
Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta, saat kaikki ensimmäisen
kirjan lisänä samassa tilauksessa olevat kopiot puoleen hintaan.!
(Huom. Alennus ei koske taskukirjoja, sillä niissä paljousalennus on jo
laskettu mukaan useamman kirjan tilaukseen.)*

 
TEE OMA KIRJASI
 
 

PELASTAMME SINUT PULASTA IS√ĄNP√ĄIV√ĄN√Ą!

Kiitä isää...
... jolla oli tapana lukea sinulle nukkumaanmenoaikaan, sill√§ nyt on sinun vuorosi lukea h√§nelle. Tee itsellesi palvelus ja ala tehd√§ persoonallista lahjaa is√§llesi is√§np√§iv√§√§ varten ‚Äď n√§in sinulla on jotain h√§nelle luettavaksi.

 
TEE T√ĄYDELLINEN LAHJA IS√ĄLLE
 
 

KUUKAUDEN VINKKI

TEKSTIN JATKUVUUS

Onko sinulla paljon tekstiä ja haluat säästää aikaa?

Jos kopioit/liität tekstiä kirjaprojektiisi, voit käyttää yhtä ensimmäisistä kolmesta tekstimallista helpottaaksesi tekstin lisäämistä kirjaasi. Nämä tekstimallit sallivat tekstin jatkumisen sivulta sivulle, mikäli käytät useampia näistä malleista toistensa jälkeen. Muissa malleissamme, mukaan lukien itse luomissasi, ei ole tätä ominaisuutta.

Huom: Jos lisäät esim. kuvamalleja sellaisten tekstimallien väliin, jotka sallivat tekstin jatkuvuuden sivulta sivulle, teksti ei silloin jatku. Jos kuitenkin lisäät tekstiä etukäteen, pystyt paloittelemaan tekstisi osiin esim. kuvamalleja käyttäen.

 

@twomomsmanykidsandmore

#SOLENTROSTORY

“Zion täyttää 1 vuoden perjantaina, 25. kesäkuuta 2021, ja tiesimme, että meidän oli saatava Solentro -valokuvakirja hänen ensimmäisestä elinvuodestaan. Me todellakin rakastamme kirjaamme niin paljon. Se oli niin helppo tehdä sovelluksessamme ja niin helppo suunnitella valitsemalla eri asetteluja.

Nämä kirjat ovat täydellisiä perheen valokuva-albumeiksi, lahjoiksi ja juhliin tai erityistilaisuuksiin.“

 
Trustpilot
Trustpilot
Trustpilot
 
Toimitusajat

Toimitusajat:
(yleensä) 1-2 viikon

Puoleen hintaan

Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta*

Referral

Saa ILMAINEN kirja: Kutsu ystävä**

 
Hampus Schildfat

Hampus Schildfat
Perustajat

Tobias Schildfat

Tobias Schildfat
Perustajat

Terveiset koko Solentrolta ūüíõ

SEURAA MEIT√Ą

FacebookInstagramYouTube
 

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani 
- omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet asiakkaamme tai sinulla on asiakastili nettisivuillamme.

 

* Puoleen hintaan! Tilaa enemmän kuin 1 kopio samasta kirjasta, saat kaikki ensimmäisen kirjan lisänä samassa tilauksessa olevat kopiot puoleen hintaan.! (Huom. Alennus ei koske taskukirjoja, sillä niissä paljousalennus on jo laskettu mukaan useamman kirjan tilaukseen.). Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.

** Kerro ystävällesi ja heti, kun joku heistä käyttää lahjakuponkiasi, saat kirjan tai valokuvakirjan ilmaiseksi! Sinulle myönnetyn alennuksen arvo on 40.90 eur. Alennus on voimassa ainoastaan silloin, kun tilaat kirjoja tililtäsi, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Toimitus- ja käsittelykulut eivät sisälly hintaan. Hintaesimerkki: Maxi kovakantinen, 28 sivua, normaalihinta 40.90 eur. Alennuksesi koskee 40.90 eur arvoa ensimmäisestä kirjasta eikä sinun tarvitse tilata enempää kuin yksi kirja. Voit halutessasi lisästä sivuja, vaihtaa kirjakokoa tai tilata lisää kirjoja, jolloin maksat vain hintaeron. Huomioitavaa: ei koske Solentron sovelluksen kautta tehtyjä tilauksia.