FB Skip to main content

"Tein oman keittokirjani Googlasin ja löysin Solentron, missä yksinkertaisesti tein keittokirjan omista resepteistäni - todella hauskaa ja erittäin arvostettu perheen ja ystävien keskuudessa!"
/Kristiina, Jyväskylä

Vinkki! voit tehdä kirjan järjestelmässämme ja käyttää siellä olevia sivumalleja, muotoilua ja fontteja, tai sitten voit luoda kirjasi haluamassasi muokkausohjelmassa!

Tallenna jokainen sivu korkean resoluution JPEG-kuvaksi (sivujemme koot näet ollessasi sisäänkirjautuneena - pidä hiirtä tietyn sivunosan kohdalla, jolloin näet tiedot sivun käyttöalueesta sekä tarkat mitat juuri haluamallesi alueelle ja/tai sivulle). Lataa sivusi järjestelmäämme, aseta ne täysin kattavina kuvina ja saat kirjastasi juuri sellaisen kuin haluat - aivan oman kirjasi!

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Tuote tuli ensin ja lasku sen jälkeen
Tuote tuli ensin ja lasku sen jälkeen. Summa oli ok, samoin tuote ja toimituksen nopeus.
TC Kiinteistöturva Oy
Kuvakirjasta tuli upea ja laadukkaan…
Kuvakirjasta tuli upea ja laadukkaan näköinen. Kiva lahja itselle ja kavereille täynnä muistoja kun seuraavasta matkasta ei uskalla edes haaveilla. Kirjat tulivat nopeasti.
Minna Paajanen
Uutiset
bottom-banner-close