FB Skip to main content

"Tulin todella iloiseksi kirjasta, jonka sain 55-vuotispäivänäni. Vanhat lapsuudenystävät, joita en ollut tavannut aikoihin, perheenjäsenet ja työtoverit olivat kuvailleet minua ihmisenä ja kertoneet hauskoja muistoja. Lapseni olivat järjestäneet tämän kaiken. Tämä syntymäpäiväkirja tulee olemaan yksi tärkeimmistä omistamistani esineistä!"
/Rüdiger, 55 vuotta

Näin se kaikki alkoi, sillä halusimme antaa isällemme ainutlaatuisen ja todella persoonallisen syntymäpäivälahjan. Otimme yhteyttä ystäviin ja sukulaisiin pyytäen heitä kuvailemaan häntä ihmisenä ja kokosimme tekstit syntymäpäiväkirjaksi. Tällä tapaa annoimme hänelle lahjaksi tarinan ja matkan, joka oli hänen oma elämänsä. Voimme vannoa, että lahja oli erittäin arvostettu!

Käytä kutsupalvelua, niin terveiset ja valokuvat tallentuvat automaattisesti kirjaan.

Todella yksinkertaista!

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Uutiset
bottom-banner-close