FB Skip to main content

Taskukirjamme ovat mitä korkeinta laatua ja erinomainen valinta hänelle, joka esimerkiksi haluaa julkaista oman kirjansa ja painaa monta kirjaa musta/valkosisuksella päällystämättömälle paperille!

Kansi (värillinen) mattalaminoidaan nelivärisenä Invercote G 240 gramman paperille. Sisus (musta/valkoinen) on päällystämätöntäArctic Matt 115 gramman paperia. Taskukirja voi olla laajuudeltaan 24-500 sivua ja painaminen hoidetaan erittäin kilpailukykyiseen hintaan, painettava vähimmäismäärä 10 kirjaa / tilaus.

Kirjasi tarkan hinnan voit selvittää tuotantosivulla (luo ilmainen kirjatili klikkaamalla tästä tai kirjaudu sisään sivun ylälaidassa) - kirjaa toivomasi sivumäärä ja klikkaa "Laske hinta", niin tiedät, mitä kirjasi tulee maksamaan.

Hinta riippuu sivujen määrästä, kirjan tyypistä ja koosta - sisällöllä (tekstiä vai kuvia) ei ole merkitystä.

Solentrolla sinun on mahdollista luoda oma kirjasi, valokuvakirja, valokuva-albumi, hääkirja, tutkintokirja, vuosikirja, kastekirja, muistokirja, blogikirja, läksiäiskirja, ensimmäinen kirjani - omaa kirjaa luodessasi painopiste on yksinkertaisuudessa, mielikuvituksessa ja luovuudessa.

Uutiset
bottom-banner-close